شهید علی خلیلی- شهید راه امر به معروف ونهی از منکر
علی خلیلی در سال 1371 در استان تهران متولد شدو از سنین نوجوانی با مؤسسه فرهنگی دینی بهشت آشنا شده و وارد این مجموعه ی فرهنگی شد.
او که انگیزه و استعداد خوبی در در انجام فعالیتهای فرهنگی داشت، خیلی زود به یکی از مربیان موفق این محموعه تبدیل شد و پس از اخذ مدرک دیپلم وارد حوزه علمیه شد.
نیمه شعبان سال 1390 ساعت 12 شب بود که علی در حالی که از هیئت برمی گشت که متوجه شد چند مرد قصد اذیت کردن دو خانم را دارند لذا به منظور تذکر دادن جلو رفت که به سبب برخورد ضربات چاقو به شاهرگ گردنش خون بسیاری از بدنش خارج شده و بعد از نیم ساعت دو نفر او را سوار ماشین کرده به طرف بیمارستان حرکت کردند. تعدادی از بیمارستان ها به دلیل وخیم بودن حالش از پذیرش وی امتناع کردند. بالاخره ساعت پنج بامداد علی خلیلی تحت عمل جراحی قرار گرفت. این جوان، ناهی از منکر در سوم فروردین ماه سال 1393 در حالی که بیست ویک سال داشت پس از تحمل ماهها درد و رنج، دعوت حق را لبیک گفته به فیض عظیم شهادت نایل گشت.
او رفت تا گه نگذارد ایمان و جوانمردی و غیرت در کوچه های شهرمان بخشکد.
جا دراد به او که به خاطر دفاع از ناموس شیعه رفت بگوییم: علی جان! هر چند مظلومانه رفتی اما مطمئن باش راه تو ادامه دارد و مانیز همچون تو در مقابل صحنه های آتشین معصیت ننگ سکوت و بی تفاوتی را نپذیرفته و جهت اصلاح جامعه از تذکر لسانی دریغ نخواهیم کرد.
در آستانه شهادت غریب سامراء، شهید راه خدا، هادی امم علیه السلام مجلس عزایی برپا کرده ایم به یاد بود چهلمین روز عروج ملکوتی رهرو راهش، شهید علی خلیلی او که به عشق عملی نمودن پیام خدا و رسول خدا و ذریه رسول خدا کاری حسینی کرد و از جان گذشت و ننگ سکوت و بی تفاوتی را بر جان نخرید.
مدرسه علمیه الزهرا (سلام الله علیها) یزد
همراه با سخنرانی حجه الاسلام فاطمی بصیر و اقامه نماز جماعت
تاریخ : 13/2/93 همزمان با شهادت امام هادی (علیه السلام)
ساعت: 11:45 الی 13
گزیده ای از سخنان حجه الاسلام فاطمی بصیر
عرصه جهاد عرصه وسیعی است. (جهاد از مقوله کلی مشکک است.) یکی از مصادیق جهاد، شرکت در جنگ است. از روایات 9 نوع جهاد نامبرده شده:
1- قتال در معرکه
2- جهاد با نفس = جهاد با نفس اماره
3- حق گفتن - از سزرنش هیچکس نترسید. روحانی نباید مزاج گو باشد. مزاج گویی یعنی حرفی بزند که مردم خوششان می آید.
4- جهاد فی سبیل الله
5- انسان در حالی صبح کند که نیتش این باشد که به کسی ظلم نکند.
6- خوب شوهرداری کردن یک زن
7- اعلان انزجار و تنفر از فُسّاق و فُجار است. (بیزاری از گناه)
8- امر به معروف
9- نهی از منکر
امر به معروف و نهی از منکر سبیل انبیاء است. معراج صالحان است. عبادت بزرگی است که تمام عبادات به خاطر این دو فریضه احیا می شوند.
حادثه عاشورا محصول تعطیلی امر به معروف و نهی از منکر بود.
اگر امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ای تعطیل شود جامعه به
1- تقدیم از ازل 2- تأخیر أفاضل دچار می شود. دین در جامعه واژگون خواهد شد.