مراسم ایام فاطمیه با حضور حاجیه خانم انصاری
در آستانه ایام فاطمیه ، در حوزه علمیه الزهرا ( سلام الله علیها ) مراسمی به این مناسبت از روز نهم تا چهارم اسفند ماه 93 به مدت 6 روز ، با حضور طلاب و عموم مردم تشکیل شد . این مراسم با سخنرانی حاج خانم انصاری و بانو مجتهده صفاتی از قم و مداحی خانم ها کازرانی و رفیعی برگزار گردید .
شنبه 9 اسفند ماه پس از قرائت حدیث کساء و مداحی توسط سرکار خانم کازرانی ، حاج خانم انصاری به ایراد سخنرانی پرداختند . ایشان از آغاز تولد حضرت زهرا ( سلام الله علیها ) و فضایل اخلاقی ایشان سخن گفتند . حاج خانم انصاری با بیان اینکه عظمت پیامبر با حضرت زهرا ( سلام الله علیها ) معنا می شود به عشق و علاقه پدر بزرگوارشان به ایشان فرمودند و یادآور شدند که پیامبر هم برای رهایی از رنج ها ، زهرا را می بوسید و … ایشان در پایان به ذکر مصیبت آن حضرت پرداختند .
یکشنبه 10 اسفند ماه پس از قرائت زیارت حضرت زهرا ( سلام الله علیها ) و مداحی توسط سرکار خانم کازرانی ، حاج خانم انصاری سخنرانی خود را با حدیثی در مورد اهمیت علم و دانش ( العلم نور یقذفه الله ) آغاز نمودند و با استناد به حدیثی 4 مورد راجهت تکامل فکر و اندیشه ، ضروری دانستند : 1- زیادی مال را در راه خدا دادن . 2- زیادی حرف را نگه داشتن . 3 - خاستن قوت در زندگی . 4- سیر نشدن از علم آموزی .
سپس با اشاره به مصحف حضرت زهرا ( سلام الله علیها ) ، این مصحف را هنمای حکومت ، قضاوت مسائل اقتصادی ، خانوادگی و تربیتی معرفی کردند و متذکر شدند که پیروان آن حضرت باید به تأسی از ایشان عمل کنند . سپس با توجه به زندگی آن حضرت ، متذکر شدند کسی که در برابر جوابگویی مردم ، پاداش های چشمگیر الهی را در نظر داشته باشد هیچگاه خسته نمی شود .
پایان این جلسه با ذکر مصیبت حضرت زهرا ( سلام الله علیها ) همراه بود .
دوشنبه 11 اسفندماه پس از مداحی توسط خانم کازرانی ، حاج خانم انصاری به ایراد سخنرانی پرداختند . ایشان با اشاره به دیدگاه مکتب های مختلف در مورد سعادت فرمودند از دیدگاه امام علی ( علیه السلام ) خوشبختی و سعادت در کثرت علم و حلم است .
سپس بر اهمیت علم همراه با حلم از دیدگاه روایات ، و شیوه زندگی حضرت زهرا ( سلام الله علیها ) از این منظر پرداختند . توجه آن حضرت به تمام نیازمندیهای کدکان و … را یادآور شدند و از زندگی آن بزرگوار به عنوان یک زندگی متعارف یاد کردند .
در ادامه ایشان ، به اهمیت مسئولیت مادری و همسری و وجود حضرت فاطمه ( سلام الله علیها ) به عنوان الگوی برتر در این زمینه ، پرداختند و اظهار امیدواری کردند که باتأسی از این بانوی بزرگوار و با افتخار به مقام مادری و همسری ، در همه زمینه ها موفق باشیم .