گزارش مراسم روضه حضرت زهرا (سلام الله علیها) روز دوم
مراسم ایام فاطمیه در مدرسه علمیه الزهرا (سلام الله علیها) در دومین روز (یکشنبه 2 اسفند 94) با حضور جمعی از طلاب و عموم خواهران برگزار شد.
در این مجلس، خانم سعادت در ادامه مباحث سبک زندگی فاطمی، به چگونگی ازدواج آن حضرت با علی (علیه السلام) پرداخت و به سادگی برگزاری مراسم و شیوه زندگی ایشان اشاره نمود و افزود آن زندگی ساده، رمز بهترین روش زندگی است.
وی مراسم عروسی دخت نبی اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) را توصیف کرد و اظهار داشت: باعث افتخار ما ایرانی هاست که پیامبر (صلی الله علیه و آله وسلم) در مراسم عروسی دخترشان ، مهار استر را به دست سلمان فارسی دادند . فرشتگان سمت راست پیامبر، جبرئیل و فرشتگان ، جلوی استر و همسران پیامبر پشت سر در حال حرکت بودند. سپس با اشاره به لباس عروسی آن حضرت در همان شب ادامه داد: گناه عروسی، مستقیما در زندگی اثر می گذارد.
خانم سعادت ضمن اشاره به سخن پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) که اگر زهرا نبود همسری برای علی و اگر علی نبود همسری برای زهرا پیدا نمی شد. موارد موثر در زندگی موفق از جمله توجه شدید به خدا و طلب کمک از او، محبت تکریم شخصیت را بر شمرد و به بیان هر کدام از این موارد پرداخت.
پایان این جلسه با ذکر مصیبت آن حضرت همراه بود.
پس از آن، خانم رفیعی با موضوع آسیب شناسی روضه و مداحی ها، به ایراد سخنرانی پرداخت. سخن خود را با کلامی از آیت الله بهجت که فرمود: ” فضیلت بکاء بر سیدالشهداء بالاتر از نماز شب است .” آغاز نمود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در همه عبادات نباید ریا باشد تا مورد قبول واقع شود اما در گریه بر مصیبت سیدالشهداء، تباکی هم اجر دارد.
خانم رفیع ، ضمن تأکید بر اینکه اولین روضه خوان خداست که به این مضمون فرمود: مگر من این همه نعمت به شما ندادم پس چرا می گویید خدا نیست؟ !
وی افزود : اولین روضه برای امام حسین (علیه السلام) بود که جبرئیل بر حضرت آدم (علیه السلام) خواند.
وی امام حسین را به عنوان راه میانبر برای رسیدن به خدا و بندگی عنوان کرد و اینگونه بیان داشت که کشتی نوح، خوبان را نجات داد ولی کشتی اباعبدالله برای همگان است و اذن دخول ندارد.
این سخنران، پس از آن آسیب های منابر را این چنین برشمرد: نسبت دادن دروغ به دیگران، بدون معرفت و سواد سخن گفتن ( مثل اینکه این سخن را به حضرت زینب نسبت دهد که برادر ای کاش کسی نبود تا بدن کبودم را به تو نشان دهم )، متواضع بودن و با ادب بودن و …
در پایان، خانم رفیعی به ذکر مصیبت و مداحی حضرت زهرا (سلام الله علیها) و فرزندش امام حسین پرداخت.